Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

oportunitati de afaceri

Romconstruct Buzau investeste trei milioane de lei intr-o fabrica de panouri

Romconstruct Buzau investeste trei milioane de lei intr-o fabrica de panouri


Compania Romconstruct AG Buzau intentioneaza sa construiasca o fabrica de panouri tristrat, printr-un proiect cu finantare europeana.

Valoarea investitiei se ridica la aproape 3,1 milioane lei (circa 735.000 euro) fara TVA, iar data limita de depunere a ofertelor este 4 iulie. Termenul de executie a lucrarilor este de maxim 13 luni de la data inceperii lucrarilor si predarea amplasamentului, conform anuntului companiei.

Noua fabrica a Romconstruct va fi amplasata in Buzau, iar hala de productie va avea o suprafata de circa 4.300 de metri patrati.

Proiectul companiei este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", Axa Prioritara I - Un sistem inovativ si ecoeficient de productie, Domeniul Major de Interventie 1.1 - Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea a) - Sprijin pentru consolidarea sectroului productiv prin investitii tangibile si intangibile, Schema de finantare A1 - Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Romconstruct AG, companie cu capital integral privat, este specializata in principal pe executia de structuri metalice complexe, are sediul si facilitatile de productie in Buzau, si .dispune de o baza de productie de 25.400 metri patrati, din care 2.700 metri patrati reprezinta ateliere dotate cu utilaje.

Compania si-a dezvoltat activitatea pe doua directii principale, respectiv fabricatie de structuri metalice complexe pentru constructii industriale si civile si lucrari civile.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 4066 ori