Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Producatorul de var Carmeuse Holding investeste aproape un milion de euro la Brasov

Producatorul de var Carmeuse Holding investeste aproape un milion de euro la Brasov


Compania Carmeuse Holding Brasov intentioneaza sa achizitioneze echipamente si instalatii electrice printr-un proiect cu finantare europeana.

Valoarea contractului se ridica la aproape patru milioane de lei (circa 940.000 de euro) fara TVA, iar data limitat de depunere a ofertelor este 23 mai.

Proiectul este finantat prin Programul Operational "Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, Axa Prioritara 1 - "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", Domeniul Major de Interventie DMI 1.1 - "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata intreprinderilor, in special a IMM-urilor", Operatiunea 1.1.1 - "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", suboperatiunea b adresata intreprinderilor mari, Schema de Ajutor de Stat - "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii realizate de intreprinderile mari", conform anuntului publicat de companie.

Carmeuse, companie belgiana fondata in 1860, este unul dintre cei mai mari producator de var si produse asociate varului pentru clienti industriali si comerciali. Grupul este prezent in aproximativ 90 de locatii din Europa de Vest, in Europa Centrala si de Est, America de Nord si Africa.

In Romania, compania mai este prezenta, pe langa fabrica din Brasov, la Campulung Muscel, Fieni, Deva si Pojoga, conform datelor publicate pe site.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3019 ori