Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Producatorul de saltele Previ investeste peste 200.000 de euro, la Voluntari

Producatorul de saltele Previ investeste peste 200.000 de euro, la Voluntari


Producatorul de saltele Previ Voluntari achizitioneaza utilaje printr-un proiect de crestere a competitivitatii prin retehnologizare finantat din fonduri europene.

Valoarea totala estimata a contractului de achizitie este de peste 975.000 lei, fara TVA (echivalent a peste 220.000 euro), conform anuntului companiei.

Proiectul companiei este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"; Axa prioritara 1 "Un sistem inovativ si eco-eficient de productie"; DM1.1 - Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea a) Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile, A4 - Sprijin financiar in valoare de pana la 1.065.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Prin acest proiect, producatorul de saltele va achizitiona o masina matlasat (cu mai multe ace), o masina de de bordurat, o linie completa pentru presarea si rularea de saltele si o masina de cusut fermoare pe saltele.

Durata contractului de achizitie este de patru luni, iar data limitat de depunere a ofertelor este 7 iunie.

Compania Previ a intrat pe piata romaneasca in anul 1990 si a are o fabrica in Pipera unde produce mai multe tipuri de saltele. Compania mai produce, de a asemenea, si mobilier si accesorii, conform informatiilor publicate pe site.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2376 ori