Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

O firma din Iasi vrea sa cumpere utilaje de constructii cu fonduri europene

O firma din Iasi vrea sa cumpere utilaje de constructii cu fonduri europene


Compania Data Incorporated din localitatea Tomesti, judetul Iasi, are in plan achizitionarea de utilaje pentru constructia de cladiri rezidentiale si nerezidentiale, pentru dezvoltarea activitatii.

Proiectul de investitii al companiei, cu finantare europeana, are o valoare estimata de peste 1,3 milioane de lei (aproape 300.000 euro) fara TVA, iar data limita de depunere a ofertelor este 12 iunie.

Acesta este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" Axa Prioritara 1 - "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", Domeniul de Interventie 1.1 - "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM", Operatiunea a) - "Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", conform anuntului companiei .

Durata contractului, prin care Data Incorporated vrea sa cumpere doua buldoexcavatoare, un miniincarcator, un cilindru compactor si un incarcator frontal, este de cinci luni, iar castigatorul licitatiei va trebui sa asigure service in perioada de garantie - care este de minim 36 de luni, si post garantie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 4748 ori