Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

oportunitati de afaceri

Investitie de peste 1,3 milioane de euro in productia de piatra ornamentala, la Arad

Investitie de peste 1,3 milioane de euro in productia de piatra ornamentala, la Arad


Compania Sylc Con Trans Arad intentioneaza sa achizitioneze un flux tehnologic de concasare, in care sunt incluse utilajele si aplicatiile de control si monitorizare aferente, intr-un proiect cu fonduri europene, de exploatare si prelucrare de piatra ornamentala.

Valoarea estimata totala a contractului este de 1,313 milioane euro (peste 5,77 milioane lei) fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor pentru licitatie este 25 iunie, conform anuntului companiei.

Proiectul companiei, care are ca activitate extractia pietrei ornamentale si a pietrei pentru constructii, este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea competitivitatii economice", Axa prioritara 1 - "Un sistem inovativ de productie", Domeniul de Interventie 1.1 - "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM", Operatiunea a) - "Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", A1 - Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.075.001 - 6.450.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Fluxul tehnologic de concasare este compus din instalatie mobila de concasare cu falci, instalatie semimobila de concasare cu con, si doua instalatii ciur semimobil, impreuna cu aplicatiile aferente.

Instalatia mobila de concasare cu falci si softul aferent vor fi livrate in comuna Barzava, sat Batuta, iar instalatia semimobila de concasare cu con si instalatiile ciur semimobil, si softul aferent, in localitatea. Lipova, judetul Arad.

Durata de valabilitate a contractului de furnizare este de maximum sase luni de la data semnarii contractului, iar perioada de garantie ofertata de minim 12 luni. Termenul de livrare, receptie si punere in functiune ale echipamentelor este de maxim cinci luni de la data platii avansului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3770 ori