Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Investitie de peste 630.000 de euro la Satu Mare, in exploatarea carierei de piatra

Investitie de peste 630.000 de euro la Satu Mare, in exploatarea carierei de piatra


O firma din Satu Mare investeste peste 630.000 de euro in utilaje pentru exploatarea carierei de piatra.

Compania ANPER Negresti-Oas, judetul Satu Mare, cu activitate in extractia de piatra ornamentala si piatra pentru constructie, achizitioneaza utilaje pentru exploatare in careiera, printr-un proiect cu finantare europeana.

Valoarea totala a contractului este de circa 2,7 milioane lei (peste 630.000 euro) fara TVA, iar data limita pentru depunerea ofertelor este 7 iulie. Prin acest proiect, compania vrea sa achizitioneze un buldoexcavator, un incarcator frontal si 2 excavatoare pe senile.

Proiectul este finantat prin POS "Cresterea competitivitatii economice 2007-2013", Axa prioritara 1 - Un sistem de productie inovativ si eco-eficient, DMI 1.1, "Investitii productive si pregatirea pentru competitia de piata a intreprinderilor, in special a IMM-urilor, Operatiunea a) - "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", Schema de finantare A1 - Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei pentru intreprinderi mici si mijlocii, conform anuntului companiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3028 ori
Citeste mai multe desprefirma investitie fonduri europene