Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitie de 400.000 de euro la Arad, pentru extinderea productiei de mobila

Investitie de 400.000 de euro la Arad, pentru extinderea productiei de mobila


Producatorul de mobila pentru bucatarie Wann Technika Arad investeste in cosntructia unui spatiu de productie si dotarea acestuia cu utilajele necesare, printr-un proiect de crestere a competitivitatii.

Valoarea estimata a proiectului se ridica la maxim 2,16 milioane de lei (peste 490.000 euro) fara TVA, iar termenul limita de depunere a ofertelor este 24 iunie.

Proiectul include construirea unei hale pentru productia de blaturi de bucatarie si racordarea acesteia la utilitatile necesare, iar termenul de executie a lucrarilor este de maxim 9 luni. Hala va fi construita in Zona Industriala din Tisa Noua, comuna Fantanele, judetul Arad, conform anuntului companiei.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea competitivitatii economice", axa prioritara 1, "Un sistem inovativ si eco-eficient de productie", operatiunea a) "Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3639 ori