Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Investitie de 1,8 milioane de euro in productia de materiale promotionale personalizate

Investitie de 1,8 milioane de euro in productia de materiale promotionale personalizate


Compania Samdamgifts Baia Mare, producatoare de obiecte promotionale personalizate, isi modernizeaza capacitatea de productie si achizitioneaza utilaje printr-un proiect cu finantare europeana.

Valoarea totala estimata a contractului se ridica la 7,9 milioane lei (circa 1,8 milioane euro) fara TVA. Durata contractului este de 17 luni, iar data limita de depunere a ofertelor este 3 iulie.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013", Axa Prioritara 1 "Un sistem de productie inovativ si eco-eficient de productie", Domeniul major de interventie DMI 1.1. "investitii productive si pregatirea pentru competitia de piata a intreprinderilor, in special a IMM-urilor", Operatiunea a) "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", schema de finantare A1 - Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei pentru intreprinderi mici si mijlocii, conform anuntului companiei.

Prin acest proiect, compania intentioneaza sa achizitioneze utilaje de serigrafiat, cuptoare de uscare, echipament de transfer digital-fizic, echipamente de imprimat, masini de brodat, prese de transfer termic, precum si altele.

Samdamgifts face parte din grupul belgian Samdam, infiintat in 1994, care a deschis in 2008 un showroom si fabrica Printmasters, specializata in decorarea si personalizarea obiectelor promotionale la nivel industrial, in Baia Mare.

In 2010, compania a deschis un showroom in Bucuresti, in 2012 unul in Iasi, iar in 2013 a preluat Ranco Promotional, in Romania, conform informatiilor publicate pe site.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2468 ori