Investitie de 1,8 milioane de euro in productia de materiale promotionale personalizate

Joi, 26 Iunie 2014, ora 10:42
2675 citiri
Investitie de 1,8 milioane de euro in productia de materiale promotionale personalizate
Sursa foto: Zspotmedia

Compania Samdamgifts Baia Mare, producatoare de obiecte promotionale personalizate, isi modernizeaza capacitatea de productie si achizitioneaza utilaje printr-un proiect cu finantare europeana.

Valoarea totala estimata a contractului se ridica la 7,9 milioane lei (circa 1,8 milioane euro) fara TVA. Durata contractului este de 17 luni, iar data limita de depunere a ofertelor este 3 iulie.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013", Axa Prioritara 1 "Un sistem de productie inovativ si eco-eficient de productie", Domeniul major de interventie DMI 1.1. "investitii productive si pregatirea pentru competitia de piata a intreprinderilor, in special a IMM-urilor", Operatiunea a) "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", schema de finantare A1 - Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei pentru intreprinderi mici si mijlocii, conform anuntului companiei.

Prin acest proiect, compania intentioneaza sa achizitioneze utilaje de serigrafiat, cuptoare de uscare, echipament de transfer digital-fizic, echipamente de imprimat, masini de brodat, prese de transfer termic, precum si altele.

Samdamgifts face parte din grupul belgian Samdam, infiintat in 1994, care a deschis in 2008 un showroom si fabrica Printmasters, specializata in decorarea si personalizarea obiectelor promotionale la nivel industrial, in Baia Mare.

In 2010, compania a deschis un showroom in Bucuresti, in 2012 unul in Iasi, iar in 2013 a preluat Ranco Promotional, in Romania, conform informatiilor publicate pe site.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#fonduri europene, #compania investitie, #modernizare productie , #Firme fonduri europene