Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Francezii de la Ganne ATCP Dragasani investesc peste 500.000 euro in utilaje

Francezii de la Ganne ATCP Dragasani investesc peste 500.000 euro in utilaje


Compania Ganne ATCP Dragasani achizitioneaza utilaje pentru cresterea productivitatii si reducerea volumului de deseuri nocive rezultate din procesul productiv.

Investitia se ridica la 2,2 milioane de lei (peste 500.000 euro) fara TVA, iar data de depunere a ofertelor este 10 iunie.

Proiectul prin care Ganne ATCP intentioneaza sa achizioneze un sistem de dozare automata a agentilor de ramforsare si a plastifiantilor pentru produsele de cauciuc este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", Axa Prioritara 1 - Un sistem inovativ si ecoeficient de productie, Domeniul Major de Interventie DM1.1 - Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea a) Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile, A1 - Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii, conform anuntului companiei.

Durata contractului este de 12 luni, iar termenul de livrare este de maxim sase luni.

Ganne ATCP are ca domeniu de activitate fabricarea de articole din cauciuc, iar cea mai mare parte a productiei este exportata. Compania a fost infiintatat in anul 2000 de compania franceza ATCP (Applications Techniques des Caoutchoucs et des Plastiques).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 5161 ori
Citeste mai multe despreinvestitie romania fonduri europene