Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Un producator de incaltaminte din Bihor investeste circa 250.000 de euro in aparatura

Un producator de incaltaminte din Bihor investeste circa 250.000 de euro in aparatura


Producatorul de incaltaminte Gironacci Com Alesd, Bihor, intentioneaza sa achizitioneze echipamente necesare pentru diversificarea activitatii.

Priectul companiei este finantat prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala si Bugetul de Stat in cadrul Programului Operational Sectorial "Cresterea competitivitatii economice" 2007-2013, Axa prioritara 1 - "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", Domeniul major de interventie 1.1 - "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM", Operatiunea a) - "Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", A2 - Sprijin financiar de pana la 1.065.000 lei pentru intreprinderile mici si mijlocii

Prin acest proiect, producatorul de incaltaminte intentioneaza sa achizitioneze doua prese pentru fabricarea de talpi.

Valoarea estimata a contractului este de peste un milion de lei fara TVA (peste 240.000 euro), iar durata maxima este de 5 luni de la data semnarii. Data limita de despunere a ofertelor este 6 mai, conform anuntului companiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3032 ori
Citeste mai multe desprefonduri europene investitie companie