Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

O firma din Gaesti investeste 300.000 de euro in utilaje

O firma din Gaesti investeste 300.000 de euro in utilaje


Firma Vitcom Gaesti, cu activitate in extractia pietrisului, nisipului si a argilei si caolinului, intentioneaza sa achizitioneze echipamente pentru cresterea competitivitatii prin retehnologizare.

Valoarea maxima a proiectului companiei, prin care vrea sa cumpere o draga absorbanta, se ridica la peste 1,4 milioane de lei fara TVA (peste 330.000 euro), iar data limita de depunere a ofertelor este 9 iunie.

Proiectul are finantare europeana prin Programul Operational Sectorial ,,Cresterea Competitivitatii Economice"; Axa prioritara 1 ,, Un sistem inovativ si eco-eficient de productie "; DM1.1 - Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea a) Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile, A4 - Sprijin financiar in valoare de pana la 1.065.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii, conform anuntului companiei.

Compania care va castiga contractul trebuie sa livreze utilajul la punctul de lucru al Vitcom din comuna Petresti, judetul Dambovita, iar utilajele trebuie sa fie noi, cu o vechime de la data fabricatiei de maxim trei ani, nefiind admise utilaje second-hand. Durata contractului de achizitie este de sapte luni.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1728 ori