Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

O companie din Bihor investeste doua milioane de euro in productia de filer de calcar

O companie din Bihor investeste doua milioane de euro in productia de filer de calcar


Firma Eco Piro Dobroesti, judetul Bihor, intentioneaza sa achizitioneze utilaje si echipamente pentru cresterea capacitatii si competitivitatii.

Valoarea totala estimata a proiectului companiei este de aproape doua milioane de euro fata TVA, iar data limita de depunere a ofertelor este 23 mai.

Companiei va achizitiona o linie completa de productie a filerului de calcar, doua excavatoare, un incarcator frontal si un buldozer, se arata in anuntul publicat de firma .

Sursa de finantare a proiectului este aport propriu si ajutor financiar nerambursabil in cadrul Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" (POS CCE) 2007 - 2013, Axa Prioritara 1 - Un sistem inovativ si ecoeficient de productie, Domeniul major de interventie DM1.1. - Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea a) Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile, A2 - Sprijin financiar cu valoarea cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei acordat pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii.

Eco Piro Dobroesti a fost infiintata in 2002 si are ca activitate extractia de minereuri. Filerul de calcar este un produs obtinut prin uscarea si macinarea rocilor calcaroase, utilizat ca si adaos de baza in mesele bituminoase, in industria energetica, in industria sticlei, ceramica dar si pentru adezivi si mortare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3508 ori