Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Guvernul a cerut bani de la Comisia Europeana pentru magistrala de metrou care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni

Guvernul a cerut bani de la Comisia Europeana pentru magistrala de metrou care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni


Ministerul Transporturilor a aprobat si transmis la Comisia Europeana cererea de finantare pentru Magistrala 6 de metrou 1 Mai - Otopeni, cu o valoare totala a proiectului de circa 1,392 miliarde de euro.

"Ministerul Transporturilor, in calitate de Organism Intermediar pentru Transport, a aprobat si transmis la Comisia Europeana, in data de 24 decembrie 2017, cererea de finantare pentru proiectul major Legatura retelei de metrou cu Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni) ", se mentioneaza intr-un comunicat al MT, remis miercuri AGERPRES.

Obiectul cererii de finantare 'Legatura retelei de metrou cu Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni) ' este reprezentat de asigurarea unei conexiuni directe intre Bucuresti si Otopeni, respectiv intre Gara de Nord Bucuresti si Aeroportul International Henri Coanda, prin construirea unei noi linii de metrou cu o lungime de 14,2 km si 12 statii de metrou.

Valoarea totala a proiectului este de 1.391.634.272 euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 3778 ori