Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Italienii de la Mab Europe investesc 350.000 euro in fabrica de accesorii pentru textile de la Cluj

Italienii de la Mab Europe investesc 350.000 euro in fabrica de accesorii pentru textile de la Cluj


Compania Mab Europe are in plan cresterea si diversificarea capacitatii de productie si cauta oferte pentru achizitionarea de utiliaje.

Producatorul de accesorii pentru textile, infiintat in 2006 de holding-ul italian Mab Spa, va investi pana la circa 350.000 de euro intr-o linie tehnologica cu ciclu continuu de colorare, apretare si uscare benzi din fire de poliamida, bumbac si viscoza cu sistem integrat de alimentare cu energie electrica si apa calda (236.560,89 euro) si in doua masini de siliconat (113.549,23 euro).

Durata contractului este de patru luni de la data semnarii, iar data limita de depunere a ofertelor este 19 iunie, conform anuntului companiei.

Echipamentele vor fi livrate la sediul companiei din localitatea Jucu, sat Juc-Herghelie, judetul Cluj.

Proiectul este finantat prin Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE) 2007-2013", Axa 1, Operatiunea 1.1.1.

Firma italiana Mab este unul dintre cei mai mari producatori de benzi elastice pentru centuri si bretele, benzi pentru imbracaminte sportiva si lenjerie, benzi tehnice si benzi si materiale elastice pentru incaltaminte.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2659 ori