Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Investitie de peste doua milioane de euro la Oradea, in productia de cauciuc

Investitie de peste doua milioane de euro la Oradea, in productia de cauciuc


Firma Pyrocolect Oradea cauta oferte pentru o instalatie de cracare termica a deseurilor de cauciuc, ce va fi instalata in localitatea Rupea, judetul Brasov.

Valoarea contracului se ridica la maxim 9,3 miliarde de lei (2,11 milioane de euro) fara TVA, iar termenul limita de depunere a ofertelor este 6 iunie.

Proiectul este finantat prin prin Programului Operational Sectorial "Cresterea competitivitatii economice" 2007-2013, Axa prioritara 1 - "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", Domeniul major de interventie 1.1 - "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM", Operatiunea a) - "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", A1 - "Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii", conform anuntului companiei.

Durata contractului de furnizare este de 8 luni de la data semnarii contractului de catre ambele parti, aceasta putand fi prelungita bilateral, dar fara a modifica conditia de livrare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2460 ori