Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Investitie de 1,6 milioane de euro in industria de ambalaje

Investitie de 1,6 milioane de euro in industria de ambalaje


Print Pack Prod Bucuresti, firma care produce materiale flexibile pentru ambalaje, isi modernizeaza si extinde activitatea si investeste intr-un echipament de tiparire.

Valoarea contractului prin care compania va achizitiona un echipament complex de tiparire prin metoda rotogravurii, dotat cu 8 unitati de tiparire pentru asigurarea a 8 culori, este de peste 6,8 milioane de lei (1,6 milioane de euro).

Proiectul companiei este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii economice", Axa Prioritara 1 - "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", Domeniul de interventie 1.1 - "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM", Operatiunea a) - "Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", conform anuntului companiei.

Proiectul presupune, pe langa achizitia echipamentului specializat, si amplasarea si punerea in functiune a echipamentului care va fi nou si va corespunde normelor europene privind calitatea si siguranta in exploatare. Implementarea proiectulului a inceput in iulie si va dura 12 luni. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 14 august.

Perioada de garantie pentru echipamentele trebuie sa fie de minim 12 luni calendaristice)de la punerea in functiune. Furnizorul va asigura asistenta tehnica in perioada de garantie si postgarantle a produsului.

Compania Print Pack Prod este specializata in productia de materiale flexibile necesare pentru ambalaje si a fost infiintata in 1997.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3329 ori