Investitie de 1,6 milioane de euro in industria de ambalaje

Marti, 05 August 2014, ora 11:30
3601 citiri
Investitie de 1,6 milioane de euro in industria de ambalaje

Print Pack Prod Bucuresti, firma care produce materiale flexibile pentru ambalaje, isi modernizeaza si extinde activitatea si investeste intr-un echipament de tiparire.

Valoarea contractului prin care compania va achizitiona un echipament complex de tiparire prin metoda rotogravurii, dotat cu 8 unitati de tiparire pentru asigurarea a 8 culori, este de peste 6,8 milioane de lei (1,6 milioane de euro).

Proiectul companiei este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii economice", Axa Prioritara 1 - "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", Domeniul de interventie 1.1 - "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM", Operatiunea a) - "Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", conform anuntului companiei.

Proiectul presupune, pe langa achizitia echipamentului specializat, si amplasarea si punerea in functiune a echipamentului care va fi nou si va corespunde normelor europene privind calitatea si siguranta in exploatare. Implementarea proiectulului a inceput in iulie si va dura 12 luni. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 14 august.

Perioada de garantie pentru echipamentele trebuie sa fie de minim 12 luni calendaristice)de la punerea in functiune. Furnizorul va asigura asistenta tehnica in perioada de garantie si postgarantle a produsului.

Compania Print Pack Prod este specializata in productia de materiale flexibile necesare pentru ambalaje si a fost infiintata in 1997.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#fonduri europene, #investitie firma, #investitie fonduri , #Accesare fonduri