Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Investitie de peste 2 milioane de euro intr-un centru de afaceri langa Iasi

Investitie de peste 2 milioane de euro intr-un centru de afaceri langa Iasi


Compania Enviro Construct Iasi cauta oferte pentru construirea unui centru de afaceri, in cadrul unui proiect cu finantare europeana.

Valoarea totala estimata a contractului este de peste 9,3 milioane de lei (peste 2,1 milioane euro) fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor este 14 iunie, iar termenul de executie este de 12 luni de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor.

Centrul de afaceri va fi amplasat in localitatea Miroslava, in apropierea municipiului Iasi.

Proiectul urmareste dezvoltarea unei structuri de sprijinirea a afacerilor care sa stimuleze la nivel local, dezvoltarea economica durabila si sa determine reducerea decalajelor economice existente la nivel regional, conform anuntului companiei.

Pe langa construirea centrului de afaceri, in proiect sunt incluse si anexele aferente, racordul la utilizati si organizarea santierului.

Proiectul este finanta in cadrul Programului Operational Regional, Axa Prioritara 4 - "Sprijinirea dezvoltarii mediului de faceri regional si local", DMI - 4.1 "Dezvoltarea durabila a strcturilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2712 ori