Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CEC scade dobanda de baza la creditele pentru firme

CEC scade dobanda de baza la creditele pentru firme

CEC Bank a redus cu 0,5 puncte procentuale dobanda de baza la creditele in lei acordate firmelor si cu 0,4 puncte sentru finantarile in euro, si a scazut cu un punct procentual rata la imrumuturile de co-finantare pentru proiectele din fonduri europene, informeaza Mediafax.

Astfel, Prime Rate-ul (PR) CEC Bank la creditele in lei devine 9,4% pe an, fata de 9,9%, respectiv 6,5% fata de 6,9% pe an la creditele in euro.

"Consecventa politicii de sustinere a accesarii fondurilor europene, CEC Bank reduce de asemenea, incepand cu 9 august 2010, si dobanda de baza Prime Rate aplicata creditelor din resurse proprii acordate pentru cofinantarea proiectelor de accesare fonduri europene post-aderare, in lei si euro.


Astfel, la toate produsele de creditare in lei oferite persoanelor juridice pentru realizarea proiectelor cu finantare europeana, dobanda de baza se reduce de la 9,9% la 8,9%, iar la creditele in euro, de la 6,9% la 5,9%, scazand cu 1 punct procentual", se arata intr-un comunicat al CEC Bank remis luni agentiei MEDIAFAX.


Incepand din luna iunie, CEC Bank a lansat in Bucuresti si fiecare sucursala judeteana cate un "Birou de Fonduri Europene", prin care banca acorda indrumare si consiliere, promoveaza si vinde produsele de creditare pentru accesarea de fonduri europene celor care au nevoie de cofinantare si doresc sa apeleze la aceste fonduri.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1291 ori
Citeste mai multe desprecec dobanda firma credite