Videanu: criterii de performanta, dar numai de la 1 ianuarie 2011

Marti, 02 Martie 2010, ora 10:37
1677 citiri
Videanu: criterii de performanta, dar numai de la 1 ianuarie 2011

Ministrul economiei, comertului si mediului de afaceri, Adriean Videanu, a declarat, luni seara, la un post de televiziune, ca va pleda pentru introducerea criteriilor de performanta pentru directorii generali de la companiile din subordinea ministerului, dar numai de la 1 ianuarie 2011.

"In 2009, toate veniturile unui director au fost strict cele ale unui secretar de stat.

Toate veniturile sunt cele aferente unui secretar de stat.

Nu exista nicio companie care sa aiba pierderi sau subventii de stat si care sa faca obiectul bonificatiilor de performanta pentru ca ele au fost negociate cu FMI. (...)

In urma analizei facute cu FMI am identificat cu totii o rezerva care ar putea fi folosita in companii si am stabilit o performanta.

Daca performanta e depasita se pot acorda anumite stimulente pentru conducere, pentru directorii generali. (...)

Pana pe 30 iunie Guvernul va analiza oportunitatea unui bonus pe criterii de performanta, dincolo de ce s-a stabilit in buget.

Daca nu se indeplineste performanta se ia doar salariul la nivelul unui secretar de stat", a declarat Adriean Videanu, la Realitatea TV.

Ministrul economiei a anuntat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca a dispus corectarea bugetelor companiilor nationale pe 2010, iar directorii generali vor lua prime si bonusuri daca isi vor depasi criteriile de performanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#videanu, #criterii, #performanta, #directori, #companii , #stiri FMI