USL, in programul economic: Adaptam actualul acord cu FMI si negociem unul nou in 2013

Vineri, 27 Mai 2011, ora 13:54
905 citiri
USL, in programul economic: Adaptam actualul acord cu FMI si negociem unul nou in 2013

Programul economic al USL prevede adaptarea actualului acord cu FMI si negocierea in 2013 a unuia nou, asigurand ca primul buget al Uniunii va fi multianual, el fiind suplimentat cu venituri provenite din "oprirea risipei bugetare" ori din "revizuirea sistemului de vanzare a drepturilor de poluare", relateaza NewsIn.

Viziunea economica a USL prevede adaptarea acordului actual cu FMI si negocierea, in 2013, a unui nou acord cu Fondul, "in baza acestor obiective asumate".

"Primul buget al USL va fi multianual si va contine toate masurile enuntate", asigura USL, precizand drept obiectiv de crestere a veniturilor bugetare "de la 32% la 38%".

Uniunea prevede 8 surse suplimentare de venituri: "cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene, oprirea risipei bugetare (-50%), combaterea eficienta a evaziunii fiscale, imbunatatirea colectarii (inclusiv prin audit international), contracte de performanta in sistemul public, redeventele statului, suprataxarea tranzactiilor speculative, revizuirea sistemului de vanzare a drepturilor de poluare". 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget usl, #negocieri fmi, #usl, #venituri bugetare , #stiri FMI