Ponta: Ma lipsesc de expertiza lui Basescu in negocierile cu FMI. Doamne fereste!

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 11:15
1084 citiri
Ponta: Ma lipsesc de expertiza lui Basescu in negocierile cu FMI. Doamne fereste!

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca stie cum a negociat Traian Basescu cu FMI in 2010, cand actualul sef de stat "a marit TVA cu cinci procente si a taiat salariile si pensiile", el aratand ca se lipseste de experienta acestuia in negocierile cu FMI.

Solicitat sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora Guvernul ar trebuie sa ia in calcul sa renegocieze obligatiile asumate cu FMI, el punandu-si la dispozitie experienta, Ponta a raspuns: "Doamne fereste!".

"Eu stiu cum a negociat domnul presedinte Basescu in 2010, cand a taiat pensiile si salariile si a marit TVA. Acum vad ca propaganda e cu taxe. Care taxe? Nu am marit nici TVA, nici cota unica. Ori Traian Basescu a marit TVA cu cinci procente si a taiat salariile si pensiile. Asa expertiza, ma lipsesc, ca sa fiu sincer", a adaugat Ponta.

Presedintele Basescu considera ca negocierea Guvern - institutii financiare internationale a fost "de proasta calitate", care nu da sanse economiei romanesti, astfel ca roaga Guvernul sa ia in calcul posibilitatea de a renegocia cu FMI si Banca Mondiala, el punandu-si la dispozitie experienta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta negocieri FMI, #Ponta declaratii FMI, #Ponta negocieri FMI Basescu , #stiri FMI