Pogea: Guvernul va trimite "cat de curand" Parlamentului legea responsabilitatii fiscale

Joi, 12 Noiembrie 2009, ora 12:56
1122 citiri
Pogea: Guvernul va trimite "cat de curand" Parlamentului legea responsabilitatii fiscale

Guvernul va trimite in Parlament "cat de curand" legea responsabilitatii fiscale, care constituie una dintre conditiile de reforma structurala prevazute in acordul cu FMI si UE, a declarat joi ministrul interimar al finantelor Gheorghe Pogea, relateaza NewsIn.

"Cat de curand vom trimite in Parlament legea responsabilitatii fiscale, care va introduce mult mai multa ordine si transparenta, in sprijinul mediului privat si al guvernului, pentru ca nu se mai poate continua cu investitii publice care nu sunt predictibile in timp, nu mai putem continua cu rectificari bugetare dese fara sa ne asiguram ca exista venituri care sa permita cheltuielile", a spus Pogea.

Pogea a precizat ca legea este aproape finalizata, guvernul primind "de la expertii internationali ultimele propuneri si ajustari".

Legea responsabilitatii fiscale reprezinta unul dintre criteriile de reforma structurala pe care Romania s-a angajat sa le respecte prin acordul cu FMI si Comisia Europeana, la fel ca legea pensiilor sau cea a salarizarii unitare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pogea, # responsabilitate fiscala, # cheltuieli , #stiri FMI