Legea salarizarii, printre subiectele dezbatute de Lazaroiu cu FMI

Miercuri, 27 Iulie 2011, ora 10:57
1228 citiri
Legea salarizarii, printre subiectele dezbatute de Lazaroiu cu FMI

Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, si reprezentantii Fondului Monetar International au discutat despre Legea salarizarii, despre implementarea noului sistem de pensii si despre Codul asistentei sociale, anunta Mediafax.

"Am avut discutii generale despre aplicarea Legii salarizarii anul viitor, am discutat despre modul in care a fost implementat noul sistem de pensii, dar cel mai mult am discutat despre Codul asistentei sociale, care va fi in Parlament in toamna acestui an, si am dat asigurari FMI-ului ca ne vom concentra pe o focalizare cat mai buna a ajutoarelor pentru cei saraci", a declarat ministrul Muncii.

Sebastian Lazaroiu a precizat ca a comunicat reprezentantilor FMI ca se incerca eliminarea risipei din sistem, lucru care va incepe de anul viitor printr-o strategie care vizeaza urmatorii trei ani.

"Incercam inca de la anul sa facem reduceri cat mai mari, in sensul de a nu mai cheltui atat de multi bani decat pentru oamenii care au intr-adevar nevoie", a mai spus ministrul Muncii.

Intrebat daca urmeaza sa mai fie dati oameni afara, Sebastian Lazaroiu a precizat ca nu s-a discutat despre asa ceva cu delegatia FMI.

#lege salarizare, #lege salarizare lazaroiu, #salarizare fmi , #stiri FMI