Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Jeffrey Franks: Parlamentul are un rol crucial in privinta politicilor economice ale Romaniei

Jeffrey Franks: Parlamentul are un rol crucial in privinta politicilor economice ale Romaniei


Parlamentul are un rol extrem de important in implementarea politicilor economice ale Romaniei, a declarat Jeffrey Franks, seful delegatiei Fondului Monetar International, marti, la intalnirea cu membrii Comisiei de buget, finante, banci din Camera Deputatilor.

"Dumneavoastra aveti un rol crucial de jucat in ceea ce priveste politicile economice ale Romaniei, aici in Parlament. Din acest motiv este extrem de important pentru noi sa putem sa impartasim punctele noastre de vedere si constatarile pe care le-am facut pe parcursul misiunii, cat si sa ascultam opiniile si punctele dumneavoastra de vedere, lucru pentru care dorim sa va multumim foarte mult", a afirmat Franks.

Membrii Comisiei pentru buget, finante, banci din Camera Deputatilor si delegatiei FMI s-au intalnit pentru a discuta pe marginea bugetului pe anul 2012, dar si in ceea ce priveste masurile referitoare la salariile bugetarilor si pensiilor.

Acordul cu FMI are o durata de 24 de luni si se deruleaza concomitent cu un nou acord preventiv cu Uniunea Europeana, in valoare de 1,4 miliarde de euro, precum si cu un imprumut de 400 milioane de euro de la Banca Mondiala.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1155 ori