Imediat dupa intalnirea cu Basescu, Boc s-a dus la Vladescu pentru discutii privind scrisoarea FMI

Marti, 25 Mai 2010, ora 16:41
1025 citiri
Imediat dupa intalnirea cu Basescu, Boc s-a dus la Vladescu pentru discutii privind scrisoarea FMI

Premierul Emil Boc s-a intalnit, marti, cu ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, la sediul ministerului, pentru a discuta despre scrisoarea FMI si legea privind reducerea cheltuielilor bugetare, imediat dupa discutia parlamentarilor PDL cu presedintele Traian Basescu, au afirmat surse oficiale.

Atat premierul, cat si ministrul Finantelor au fost prezenti la discutia parlamentarilor PDL cu seful statului, organizata la Palatul Parlamentului.

"Imediat dupa discutia cu presedintele, seful Guvernului a iesit din Palatul Parlamentului si a intrat in Ministerul Finantelor, aflat in imediata apropiere, pentru a discuta cu ministrul despre scrisoarea de intentie cu FMI si proiectul de lege privind reducerea cheltuielilor pentru care Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament", au declarat agentiei MEDIAFAX surse citate.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Executivul urmeaza sa isi asume joi raspunderea pentru proiectul de lege continand masurile anticriza, dupa ce miercuri acestea vor fi stabilite si trecute in scrisoarea de intentie catre FMI.

Premierul Emil Boc a declarat, tot marti, ca trebuie aprobata in Guvern scrisoarea de intentie catre FMI, dupa care urmeaza asumarea raspunderii pe un proiect de lege, insa nu a precizat o data la care ar urma sa se prezinte in fata Parlamentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#asumare raspundere boc cheltuieli , #stiri FMI