Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fondul Monetar International in era Faceconomics, tema de dezbatere la Bucuresti

Fondul Monetar International in era Faceconomics, tema de dezbatere la Bucuresti


Analiza situatiei economice a Romaniei si a perspectivelor sale, precum si conceptul Faceconomics sunt temele propuse in dezbatere in cadrul conferintei "Fondul Monetar International in era Faceconomics", organizat de Premier Global Council Group, in cooperare cu Business Dynamics Software.

In cadrul conferintei, vor avea loc sesiuni interactive Q&A cu invitatii pentru a oferi acestora accesul la informatii de ordin national si international al mediului economic si de afaceri din Romania.

Principalele subiecte de discutie sunt atat conceptul Faceconomics si acordul comercial UE/SUA privit ca un nou mecanism comercial, cat si misiunea FMI in Romania si analiza situatiei economice a Romaniei si a perspectivelor sale.

In acest context, evenimentul este un dialog deschis intre Aldous MINA, Managing Partner, Premier Global Council Group si autor al cartii "Faceconomics", Guillermo TOLOSA, reprezentantul FMI pentru Romania si Bulgaria si Razvan BUZATU, Profesor Asociat in cadrul Academiei Nationale de Aparare, cu interventia si implicarea ambasadorilor, oficialitatilor si oamenilor de afaceri prezenti.

"Fondul Monetar International in era Faceconomics" se desfasoara luni, 12 mai la salonul A, Grand Ballroom din cadrul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1597 ori