Flutur: trusturile de presa genereaza panica in randul populatiei

Sambata, 05 Iunie 2010, ora 21:10
1450 citiri
Flutur: trusturile de presa genereaza panica in randul populatiei

Presedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut sambata parlamentarilor PDL de Suceava sa mearga in colegiile lor sa explice cetatenilor masurile de austeritate ale Guvernului, chiar daca aceasta actiune este incomoda sau riscanta, informeaza Mediafax.

Flutur a spus, la Conferinta municipala de alegeri a PDL Suceava, ca situatia actuala este grea atat din punct de vedere politic, cat si economic si social, fiind necesar sa se explice membrilor de partid, precum si populatiei, masurile de austeritate ce urmeaza sa fie adoptate, dar si perspectiva sociala si economica.

"E nevoie de solidaritate si unitate in PDL", a spus Flutur, care a subliniat ca populatia trebuie sa inteleaga ca situatia actuala obliga guvernantii sa adopte aceste masuri de austeritate, care sunt nepopulare.

El le-a explicat membrilor PDL ca situatia actuala a fost determinata, in principal, de "dezmatul din 2007-2008", cand Guvernul Tariceanu a emis 20 de ordonante pentru majorarea salariilor si pensiilor.

Flutur le-a cerut parlamentarilor PDL suceveni sa mearga intre cetatenii din colegiile lor si sa explice necesitatea adoptarii masurilor de austeritate, chiar daca "e incomod, zgomotos sau riscant". "Trebuie sa luptam pentru acest partid si tot cu acest partid sa scoatem tara din criza", a spus Flutur.

El a acuzat trusturile de presa ca genereaza panica in randul populatiei.

"Exista o panica de televizor 24 de ore din 24. A devenit un fel de apocalipsa prezentarea pe care o fac unii", a mai spus liderul democrat-liberal. El a mai declarat ca, in paralel cu masurile de austeritate, vor fi gasite masuri de relansare economica, dar ca este nevoie de credibilitate, iar incetarea acordului cu FMI ar duce la neincredere.

"Trebuie sa gasim masuri de relansare economica. Pentru asta trebuie credibilitate si banci care sa te crediteze cu dobanzi mici", a spus Flutur, care a explicat ca daca se intrerupe acordul cu FMI atunci bancile vor solicita dobanzi mai ridicate.

El a mai spus ca se incearca gasirea de solutii pentru ca pensionarilor sa nu le fie afectate veniturile mici, iar in aparatul bugetar cei care muncesc eficient sa fie remunerati corespunzator. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#criza, #de, #flutur, #masuri, #presa, #trusturi , #stiri FMI