Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CNH este singura companie de stat care va primi subventiile FMI in 2010

CNH este singura companie de stat care va primi subventiile FMI in 2010

Compania Nationala a Huilei (CNH) este singura, dintre cele 10 societati de stat monitorizate in cadrul acordului cu FMI si UE, care va continua sa primeasca subventii si in 2010, a declarat miercuri secretarul de stat in Ministerul Economiei Tudor Serban, citat de NewsIn. 

"Am avut trei discutii cu reprezentantii FMI si CE.

Singura companie, dintre cele zece monitorizate, pentru care sunt acceptate subventiile si in 2009 si in 2010 este CNH", a spus Tudor Serban.

Companiile monitorizate sunt C.N. Cai Ferate CFR, S.N. Transport CFR Calatori, CN a Huilei, Termoelectrica, C.N. de Autostrazi si Drumuri Nationale, Metrorex, CFR Marfa, Electrocentrale Bucuresti, Electrificare CFR si Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare.

In urma uneia dintre intalnirile cu expertii internationali, el declarase ca, in 2010, cel mult 3 firme mari vor mai primi subventii, respectiv C.N. a Huilei, CFR Calatori si Infrastructura. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1154 ori
Citeste mai multe desprecnh companie de fmi stat subventii