Boc discuta cu Patronatele despre scrisoarea cu FMI

Vineri, 21 Mai 2010, ora 10:47
974 citiri
Boc discuta cu Patronatele despre scrisoarea cu FMI

Premierul Emil Boc va avea, vineri, o discutie si cu organizatiile patronale privind scrisoarea de intentie convenita cu FMI, inainte ca documentul sa fie aprobat de Guvern, au declarat agentiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

Intalnirea premierului cu patronatele va avea loc la ora 13.00, la sediul Ministerului Muncii, au aratat sursele citate.

Contactat de MEDIAFAX, reprezentantii Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR) au confirmat informatia, precizand ca au fost invitati de catre premierul Emil Boc la o astfel de discutie.

La intalnire vor participa reprezentanti ai confederatiilor membre ACPR, ai UGIR 1903 si CONPIROM.

Premierul s-a intalnit, joi, la Ministerul Finantelor, cu liderii confederatiilor sindicale, pentru o discutie in urma careia cele doua parti nu au reusit insa sa ajunga la un acord in privinta modalitatii de reducere a cheltuielilor.

Presedintele CNSLR Fratia, Marius Petcu, a declarat, la finalul discutiilor, ca sindicalistii intentioneaza ca in ziua motiunii sa faca un lant uman in jurul Parlamentului si sa blocheze intrarile, iar greva generala din 31 mai ar putea continua cu greve succesive in mai multe domenii.

#acord, #boc, #fmi, #patronate, #scrisoare , #stiri FMI