Basescu: Legea salarizarii, asumata de Guvern pentru a nu se risca acordul cu FMI

Joi, 04 Noiembrie 2010, ora 15:24
1137 citiri
Basescu: Legea salarizarii, asumata de Guvern pentru a nu se risca acordul cu FMI

Presedintele Traian Basescu a sustinut joi, intr-un interviu la RRA, ca Legea salarizarii unitare ar putea fi adoptata prin angajarea raspunderii de catre Guvern, informeaza NewsIn.

"(Angajarea raspunderii pe Legea salarizarii unitare - n.r.)... este o optiune pentru ca contraoptiunea acestei solutii este suspendarea acordului cu Fondul, ceea ce ar fi un dezastru pentru Romania, din punct de vedere al crediblitatii", a spus presedintele, la RRA.

Premierul Emil Boc a declarat marti, la finalul consultarilor de la Cotroceni, ca Legea salarizarii unitare ar putea fi adoptata prin angajarea raspunderii de catre Guvern, dar a subliniat ca subiectul va fi discutat si decis in cadrul Coalitiei.

"Va fi o decizie pe care o vom lua in Coalitie, dar nu este exclusa o asemenea varianta", a fost raspunsul premierului intrebat fiind despre varianta angajarii raspunderii pentru Legea salarizarii unitare.

Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a sustinut luni ca, in conditiile in care boicotul parlamentar al opozitiei continua, Guvernul ar trebui sa-si angajeze raspunderea pe Legea pensiilor si pe Legea salarizarii unitare, astfel incat acestea sa fie luate in considerarea la elaborarea bugetului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lege salarizare acord fmi asumare , #stiri FMI