Basescu, invitat la sedinta Guvernului de azi

Miercuri, 17 Noiembrie 2010, ora 11:07
1060 citiri
Basescu, invitat la sedinta Guvernului de azi

Presedintele Traian Basescu a fost invitat sa participe la sedinta de miercuri a Guvernului, in special pentru analiza conditionalitatilor privind aderarea la Spatiul Schengen, a acordului cu FMI si a participarii Romaniei la Summit-ul Consiliului Nord-Atlantic, de la Lisabona, din perioada 19-20 noiembrie 2010.

Presedintele va participa la reuniunea Cabinetului si pentru o informare privind absorbtia fondurilor europene, participarea Romaniei la Summit-ul Consiliului Nord-Atlantic, Lisabona, 19-20 noiembrie 2010 si analiza indeplinirii conditionalitatilor privind aderarea la Spatiul Schengen.

"Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost invitat sa participe la sedinta de guvern, in special pentru analiza primelor patru puncte de pe ordinea de zi", a anuntat Executivul. 

La primele patru puncte ale ordinii de zi a reuniunii figureaza analize privind salarizarea unitara, participarea Romaniei la Summit-ul Consiliului Nord-Atlantic, conditionalitatile privind aderarea la Spatiul Schengen si stadiul Acordului cu FMI, Comisia Europeana, Banca Mondiala si a absorbtiei fondurilor europene.

Sedinta de guvern va incepe la ora 15.00.

Conform Constitutiei, presedintele Romaniei poate lua parte la sedintele Guvernului in care se dezbat probleme de interes national privind politica externa, apararea tarii, asigurarea ordinii publice si, la cererea primului-ministru, in alte situatii.

Seful statului prezideaza sedintele Guvernului la care participa. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică,...
#basescu, #fmi, #guvern, #legea, #salarizarii, #sedinta , #stiri FMI