Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Basescu: Fara banii FMI si UE nu putem plati salariile si pensiile

Basescu: Fara banii FMI si UE nu putem plati salariile si pensiile

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca "fara sa tragem cele doua transe de la FMI si UE in octombrie, noiembrie, decembrie, putem fi in imposibilitatea de a plati salariile si pensiile".

 

Traian Basescu a avertizat ca fara tragerea celor doua transe de la FMI si UE, in noiembrie si decembrie vor fi dificultati.

"Fara sa tragem cele doua transe de la Fondul Monetar International(FMI) si Uniunea Europena(UE), in luni lunile octombrie, noiembire, decembrie, deci in acest orizont de timp, avem dificultati sau, s-o spun foarte deschis: Putem fi in imposibilitatea de a plati salariile si pensiile.

Asta cu atat mai mult cu cat astazi (miercuri, n.r.), la Curtea Constitutionala s-a amanat Legea pe care Guvernul si-a asumat raspunderea si care viza realizarea de economii prin concediu fara plata zece zile la aparatul bugetar. Asta ne pune in dificultate (...)

Vreau sa se inteleaga foarte bine, prima criza pe care o avem este cea economica, iar criza politica trebuie rezolvata gasind formule sa sustinem criza economica", a spus Traian Basescu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1312 ori
Citeste mai multe desprebasescu fmi pensii salarii traian ue