Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Intalnire Camera de Comert Americana in Romania cu FMI

Intalnire Camera de Comert Americana in Romania cu FMI


Reprezentantii Camerei de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) urmeaza sa se intalneasca luni, 6 august, cu delegatia Fondului Monetar International (FMI), pentru a discuta unele dintre problemele cu care se confrunta in prezent comunitatea oamenilor de afaceri.

Potrivit documentului, agenda discutiilor cuprinde probleme ce tin de fiscalitate si contributiile la asigurarile de sanatate, reforma pietei muncii, a Codului muncii si a dialogului social.

De asemenea, reprezentantii celor doua organizatii vor mai discuta despre reforma sistemului de sanatate, probleme de energie si mediu, dezvoltarea pietei de capital, privatizari, precum si unele aspecte legate de competitivitatea fortei de munca.

AmCham Romania este una dintre cele mai importante organizatii profesionale de afaceri cu o contributie semnificativa in procesul de consultare asupra legilor si reglementarilor cu efecte asupra mediului de afaceri din Romania.

De-a lungul celor 18 ani de activitate, AmCham Romania a ramas ferm angajata in facilitarea unui dialog deschis intre autoritati si comunitatea de afaceri pe care o reprezinta. Expertiza membrilor este oferita autoritatilor prin intermediul grupurilor de lucru dedicate unor domenii precum fiscalitate, sanatate, energie, mediu, concurenta, tehnologia informatiei si comunicatiilor, piata muncii, resurse umane si educatie, achizitii publice, turism, infrastructura si guvernanta corporatista.

AmCham Romania are circa 320 de membri - companii americane, internationale si locale, cu investitii totale de peste zece miliarde dolari si aproximativ 250.000 de locuri de munca create. AmCham Romania este afiliata la Camera de Comert a SUA si membra a Consiliului European al Camerelor de Comert Americane.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1041 ori