Blaga catre FMI: In septembrie va prezentam programul nostru de guvernare

Luni, 13 August 2012, ora 13:52
1241 citiri
Blaga catre FMI: In septembrie va prezentam programul nostru de guvernare

Presedintele PDL, Vasile Blaga, i-a inmanat luni sefului delegatiei FMI, Erik de Vrijer, un set de principii care, in opinia democrat-liberalilor, ar trebui luate in discutie si a precizat ca dupa misiunea oficialilor Fondului din septembrie democrat-liberalii le vor prezenta programul lor de guvernare.

"PDL este un partid responsabil, care nu isi schimba pozitia in legatura cu necesitatea colaborarii cu dumneavoastra, cu Banca Mondiala, cu Comisia Europeana, indiferent ca este sau nu la putere.

Consideram absolut necesar ca Romania sa aiba in continuare nevoie de un parteneriat corect cu dumneavoastra si o sa va rog sa-mi permiteti sa va inmanez un set de principii pe care PDL le considera obligatorii sau cel putin necesare a fi luate in discutie pe termen scurt, mediu si lung, noi intelegand termen scurt - 2013, mediu - 2016 si lung - 2020.

Dupa misiunea dumneavoastra din septembrie vom fi in masura sa va prezentam programul nostru de guvernare, pe care am dori sa cadem de acord pentru etapa urmatoare, tocmai pentru a-l armoniza cu dumneavoastra", a afirmat Blaga la inceputul intalnirii dintre reprezentantii PDL si cei ai FMI.

Din partea PDL iau parte la intalnire Vasile Blaga, Adriean Videanu, Bogdan Dragoi, Gheorghe Pogea, Cristian Boureanu, Andreea Paul.

Negocierile cu FMI, un succes pentru Romania?

Discutiile cu FMI s-au incheiat. Vezi concluziile

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Blaga program guvernare FMI, #Blaga FMI Romania, #principii acord FMI Romania , #Acord FMI