Institutiile Financiare Nebancare cauta solutii

Luni, 27 Martie 2006, ora 10:00
1103 citiri

Reglementarea activitatii IFN A- urilor este unul dintre aspectele pe care le implica dezvoltarea pietelor financiare in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana.Cei mai de seama analisti si experti ai pietei financiare vor discuta despre problemele cu care se confrunta si, mai ales, despre cum pot fi ele rezolvate, in cadrul seminarului A"Legislatia privind leasingul si alte institutii financiare nebancareA".

La dezbatere vor participa: domnul Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR, domnul Florin Georgescu Prim Viceguvernator BNR, domnul Catalin Doica, Secretar de Stat in Ministerul Finantelor Publice, domnul Varujan Vosganian, Presedintele Comisiei Buget Finante Banci din Senatul Romaniei, domnul Mihai Tanasescu, Presedintele Comisiei Buget Finante Banci din Camera Deputatilor. Vor fi prezenti, de asemenea, reprezentanti din conducerea BNR, ai institutiilor, companiilor si asociatiilor profesionale din domeniu.

Discutiile se vor axa pe subiecte precum:

Supravegherea si conditiile de prudentialitate in viziunea BNR

Reglementari fiscale, parafiscale si contabile cu implicatii asupra activitatii IFN-urilor

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Finantatorilor; protectia acestora

Tipuri de operatiuni reglementate

Codul Vamal UE si impactul asupra leasing-ului

Reglementarea activitatilor Fondurilor de Garantare

Evenimentul, organizat de revista A"Finante si AfaceriA" ca parte din seria de dezbateri A"Dezvoltarea pietelor financiare in perspectiva integrarii in Uniunea EuropeanaA", se desfasoara la sediul Bancii Nationale a Romaniei, pe data de 29 martie a.c., intre orele 9,30-13,00.

Sursa: LAURA BOLOG, PR manager

(021) 252 80 52; (021) 252 82 28

Bloombiz.ro