Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Institutiile Financiare Nebancare cauta solutii

Institutiile Financiare Nebancare cauta solutii
Reglementarea activitatii IFN A- urilor este unul dintre aspectele pe care le implica dezvoltarea pietelor financiare in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana.Cei mai de seama analisti si experti ai pietei financiare vor discuta despre problemele cu care se confrunta si, mai ales, despre cum pot fi ele rezolvate, in cadrul seminarului A"Legislatia privind leasingul si alte institutii financiare nebancareA".
La dezbatere vor participa: domnul Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR, domnul Florin Georgescu Prim Viceguvernator BNR, domnul Catalin Doica, Secretar de Stat in Ministerul Finantelor Publice, domnul Varujan Vosganian, Presedintele Comisiei Buget Finante Banci din Senatul Romaniei, domnul Mihai Tanasescu, Presedintele Comisiei Buget Finante Banci din Camera Deputatilor. Vor fi prezenti, de asemenea, reprezentanti din conducerea BNR, ai institutiilor, companiilor si asociatiilor profesionale din domeniu.

Discutiile se vor axa pe subiecte precum:
Supravegherea si conditiile de prudentialitate in viziunea BNR
Reglementari fiscale, parafiscale si contabile cu implicatii asupra activitatii IFN-urilor
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Finantatorilor; protectia acestora
Tipuri de operatiuni reglementate
Codul Vamal UE si impactul asupra leasing-ului
Reglementarea activitatilor Fondurilor de Garantare

Evenimentul, organizat de revista A"Finante si AfaceriA" ca parte din seria de dezbateri A"Dezvoltarea pietelor financiare in perspectiva integrarii in Uniunea EuropeanaA", se desfasoara la sediul Bancii Nationale a Romaniei, pe data de 29 martie a.c., intre orele 9,30-13,00.

Sursa: LAURA BOLOG, PR manager


(021) 252 80 52; (021) 252 82 28


Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 922 ori