Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tribunalul Bucuresti a admis cererea Flamingo International pentru intrarea in insolventa

Tribunalul Bucuresti a admis cererea Flamingo International pentru intrarea in insolventa

Tribunalul Bucuresti a admis luni cererea Flamingo International (FLA) pentru intrarea in insolventa si a numit ca administrator judiciar societatea RVA Insolvency Specialists, dupa ce saptamana trecuta a fost de acord cu intrarea in insolventa a Flanco, controlata de retailerul de electrocasnice.

"Flamingo International S.A. informeaza faptul ca Tribunal Bucuresti a admis in sedinta de astazi, 14 decembrie 2009, cererea Flamingo International S.A. de deschidere a procedurii generale, prevazute de Legea 85/2006 privind procedura insolventei, si a numit ca si administrator judiciar societatea RVA Insolvency Specialists SPRL", se arata intr-un comunicat transmis, luni, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Actiunile Flamingo au fost suspendate de la tranzactionarea la BVB, la ora 11:35, pentru a anunta decizia Tribunalului. Ultima tranzactie de luni s-a realizat la ora 11:33, la un pret de 0,0185 lei pe actiune, cu 14,75% sub cotatia de referinta.


Tribunalul Bucuresti a aprobat, joi, cererea Flamingo International pentru intrarea in insolventa a companiei Flanco, pe care o controleaza. Instanta a numit administrator judiciar firma Casa de Insolventa Transilvania.ING Bank Romania a anuntat, miercuri, ca a declansat procedura de executare silita asupra Flamingo International, Flamingo Computers, Flanco International si Flamingo Distribution Center. Decizia a venit in urma esecului conducerii Flamingo de a respecta termenii intelegerii incheiate in 4 noiembrie 2009 privind restructurarea creditului datand din 2001.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1778 ori
Citeste mai multe desprebucuresti flamingo insolventa tribunalul