Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peste 12% din capitalul Flamingo a fost vandut miercuri pe Bursa, pentru 2,8 milioane lei

Peste 12% din capitalul Flamingo a fost vandut miercuri pe Bursa, pentru 2,8 milioane lei

Mai multe pachete de actiuni ale retailerului de produse electronice Flamingo International (FLA), reprezentand 12,01% din capitalul societatii, au fost vandute la jumatatea sedintei de astazi a Bursei de Valori, pentru 2,8 milioane lei.

In a doua jumatate a sedintei, actiunile Flamingo se aflau in topul lichiditatii, in urma transferului a 93,6 milioane actiuni. Schimburile masive realizate miercuri cu actiuni Flamingo urcasera cotatia titlurilor cu 11,4% peste nivelul de referinta, la 0,0302 lei/unitate.


Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment al treilea jucator de pe piata de profil.
Flamingo International (FLA) are un capital social de 77,91 milioane lei, divizat in 779,05 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Potrivit raportarilor de la sfarsitul anului trecut, Dragos Cinca detinea 25,19% din capitalul social al Flamingo International, QVT Fund avea o participatie de 15,16%, iar Flanco Holding Ltd controla 10,59% din actiuni.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 844 ori
Citeste mai multe desprecapital bursa actiuni