Noile actiuni Flamingo pot fi subscrise pana la 5 mai

Vineri, 07 Aprilie 2006, ora 14:27
911 citiri

Subscrierea actiunilor Flamingo emise in baza drepturilor de preferinta va avea loc in perioada 6 aprilie - 5 mai, fiind disponibile peste 316 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei.Titlurile emise vor fi oferite spre subscriere detinatorilor de drepturi de preferinta la pretul de 0,437 lei/actiune.

Actionarii Flamingo International au hotarat, la 1 martie, majorarea capitalului social cu aproximativ 31,6 milioane de lei, la 83,9 milioane de lei, pentru a finanta achizitia companiei Flanco International.

Rata de subscriere este egala cu 0,60666667 si reprezinta raportul dintre numarul maxim de actiuni noi si numarul de actiuni vechi.

Titlurile care nu sunt subscrise de detinatorii de drepturi de preferinta la sfarsitul perioadei de subscriere vor fi anulate. in conditiile in care mai putin de 50% din actiunile emise sunt subscrise si platite pana la sfarsitul perioadei de subscriere, Consiliul de Administratie poate decide anularea majorarii de capital.

Flamingo a semnat, in luna ianuarie, cu Flanco Holding acordul pentru achizitia integrala a Flanco International. Valoarea totala a tranzactiei va fi de circa 37 milioane de euro. Ambele marci, Flamingo si Flanco, vor fi mentinute.

In urma operatiunii de cumparare a Flanco, grupul Flamingo va deveni al doilea retailer de produse IT, electronice si electrocasnice, din punct de vedere al vanzarilor, in concurenta directa cu Altex.

Bloombiz.ro

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.