Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Flamingo va investi 1,5 milioane euro intr-un magazin Flanco World situat in Colosseum Retail Park

Flamingo va investi 1,5 milioane euro intr-un magazin Flanco World situat in Colosseum Retail Park

Flamingo International va investi 1,5 milioane euro in deschiderea celui mai mare magazin Flanco World al retelei din Bucuresti, situat in complexul Colosseum Retail Park, compania intentionand sa ajunga la o suprafata totala de 70.000 metri patrati pana la finele lui 2008, a informat retailerul. Compania a semnat un parteneriat strategic cu dezvoltatorul imobiliar britanic Modus, in urma caruia retailerul va inaugura un magazin Flanco World in cadrul complexului Colosseum Retail Park, situat in nord-vestul Capitalei. Acesta va fi cel mai amplu proiect Flanco World din Bucuresti, magazinul avand o suprafata de 3.000 metri patrati.


"Incheierea parteneriatului cu Modus reprezinta un pas important in strategia de consolidare a retelei Flanco World. Magazinele cu suprafete mari de vanzare operate sub conceptul Flanco World au cunoscut o evolutie foarte buna anul trecut, si ne propunem sa continuam cresterea acestei retele, prin prezenta in cele mai importante parcuri de retail", a declarat directorul general executiv Flamingo International, Jiri Rizek.


Colosseum Retail Park va avea o suprafata totala de 56.000 metri patrati si va fi inaugurat in 2009, urmand ca deschiderea mall-ului sa aiba loc in 2012. Complexul comercial Colosseum va oferi o suprafata de retail de peste 169.000 metri patrati pentru petrecerea timpului liber si pentru distractie.


Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Strategia grupului consta in consolidarea pozitiei detinute pe piata locala, prin extinderea retelei de magazine Flanco World in toate regiunile tarii si prin  imbunatatirea performatelor magazinelor traditionale Flanco si Flamingo Computers.


Reteaua Flanco World presupune magazine cu suprafete de vanzare mari cuprinse intre 1.000 metri patrati si 3.000 metri patrati). In prezent, compania opereaza 18 unitati Flanco World in cele mai importante regiuni de retail ale tarii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1248 ori