Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Flamingo investeste in Balcani

Flamingo investeste in Balcani

Compania romaneasca Flamingo isi continua investitiile in strainatate si a anuntat ieri ca a deschis trei noi magazine, unul in capitala Bulgariei, Sofia, iar doua in Serbia, la Belgrad.Lantul sau de vanzari din afara Romaniei numara, in prezent, sase locatii in cele doua tari, se arata intr-un comunicat al companiei. Investitia totala in cele doua noi magazine din Serbia, unde compania romaneasca are in prezent patru centre de retail, se ridica la 225.000 de euro, iar suprafata se apropie de 200 de metri patrati. In Bulgaria, Flamingo a investit in noua locatie, cu o suprafata de 100 de metri patrati, 100.000 de euro, fiind al doilea magazin din aceasta tara. Obiectivul Flamingo pentru urmatoarea perioada este deschiderea a mai mult de 20 de magazine, iar proiectul, denumit A"Retail InternationalA", va necesita investitii cuprinse intre 2 si 4 milioane euro.

A"Lantul nostru de retail international este acum o certitudine, a trecut de etapa de start-up si a inceput sa produca rezultate. Vanzarile sunt deja pe un trend ascendent, dublandu-se in fiecare lunaA", a declarat Dan Topala, vicepresedinte Flamingo International. Oficialul Flamingo a adaugat ca pentru extinderea modelului de Retail Flamingo in zona balcanica s-au urmarit evolutiile pietelor locale, stadiile lor de dezvoltare, care au atins gradul de maturitate necesar.

Infiintata in anul 1994, Flamingo este o firma specializata in comercializarea de produse IT, proiectarea si productia de calculatoare personale.

Cu sediul central in Romania, unde administreaza aproximativ 80 de magazine, Flamingo este prezenta, prin filiale, in alte sapte tari: Bulgaria, Croatia, Serbia, Macedonia, Republica Moldova, Olanda si Ungaria. Strategia grupului prevede ca, in urmatorii trei ani, sa investeasca circa 25 milioane de euro in dezvoltarea retelelor sale de retail - Future Shop, Flamingo Extensive, Flamingo Intensive, Future World si Retail International.

Averea

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1026 ori