Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Flamingo introduce noi membri in consiliul de administratie

Flamingo introduce noi membri in consiliul de administratie

Recentele tranzactii anuntate de Flamingo i-au obligat pe responsabilii companiei sa aduca noi membri in consiliul de administratie.Flamingo a semnat in ianuarie acordul pentru achizitia integrala a Flanco International SRL, de la Flanco Holding. Valoarea totala a tranzactiei va fi de circa 37 milioane de euro.

Potrivit comunicatului, din noua structura a Consiliului de Administratie fac parte Erik Hallgren, director general al Oresa Ventures, Florin Andronescu, fondatorul companiei Flanco, Brian Wardrop, asociat al fondului de investitii DBG Eastern Europe, precum si Reveca Luminita Cinca.

In prezent, compania suedeza de investitii Oresa Ventures detine 65% din titlurile Flanco, fondul de investitii DBG Eastern Europe are 20% din capital, iar Florin Andronescu detine un pachet de 15% din actiunile societatii.

Membrii revocati din functii si care nu sunt prezenti in noua formula a Consiliului de Administratie sunt Anca Liana Barbu si Daniel Sobaru.

Actionarii au hotarat ca toti membrii Consiliului vor avea o remuneratie lunara de 500 de lei, precum si constituirea unei garantii egale cu dublul remuneratiei lunare.

Recent, Flamingo International si-a majorat capitalul social cu aproximativ 31,6 milioane de lei, pentru a finanta achizitia Flanco International.

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1150 ori