Flamingo International propune un nou sistem de creditare in 24 de rate, cu 0% costuri

Luni, 04 Februarie 2008, ora 12:15
1015 citiri

Flamingo International introduce un nou produs financiar, care ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona produse in 24 de rate, cu dobanda si comision 0%, a anuntat compania, intr-un comunicat.

Noul produs financiar este lansat in parteneriat cu Cetelem si ofera clientilor avantajul de a cumpara produse din magazinele Flanco, Flamingo Computers si Flanco World in cel mai mare numar de rate cu 0% costuri existent pe piata locala de retail in prezent, spune compania.

"Pe o piata competitiva, cu multiple oferte de creditare, Flamingo International isi propune sa raspunda in continuare cat mai bine nevoilor si dorintelor clientilor sai prin cele mai avantajoase produse financiare, asa cum este cel de 24 de rate fara nici un cost pentru client. Astfel, urmarim consolidarea strategiei de business prin optimizarea serviciile oferite in cadrul magazinelor noastre", declara Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Oferta incepe de la 1 februarie 2008 si este valabila pentru produse precum LCD-uri, masini de spalat si combine frigorifice, in toate magazinele Flanco, Flamingo Computers si Flanco World.

Promotia "0% costuri pe 24 de luni" vine, spune Flamingo, ca urmare a strategiei grupului de a oferi solutii adaptate cat mai multor categorii de cumparatori si va continua sirul ofertelor si serviciilor financiare pe care retailerul le va opera in retelele magazinelor sale.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...