Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Flamingo International imprumuta trei milioane de euro de la BRD SocGen

Flamingo International imprumuta trei milioane de euro de la BRD SocGen

Flamingo International SA (FLA) imprumuta trei milioane de euro de la BRD Groupe SocGen SA (BRD), durata creditului fiind de un an, potrivit unui comunicat remis marti, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Flamingo International garanteaza creditele cu stocurile de marfa din proprietatea Flanco International SRL, in valoare maxima de 4,5 milioane euro, precum si cu conturile curente deschise la BRD. Imprumutul ar putea fi sub forma de linie de credit multi companii, plafon de emitere scrisori de garantie bancara sau plafon de deschidere de acreditive in baza contractelor cu tertii.

Flamingo International SA a afisat pe 2006 o pierdere de 12,9 milioane lei, din cauza consolidarii grupului dupa preluarea companiei Flanco, dupa ce in anul precedent compania a obtinut un profit de opt milioane lei. Cifra de afaceri a companiei a scazut cu 6,3% pana la 193,7 milioane lei fata de anul anterior, cand a afisat afaceri de 206,8 milioane lei.

Actiunile producatorului de electronice si electrocasnice sunt tranzactionate la categoria II a Bursei. Titlurile au fost listate la mijlocul lunii iulie a anului trecut. Capitalul social al companiei este de 77,9 milioane lei.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 632 ori