Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Flamingo International a vandut cu 120% mai multe notebook-uri

Flamingo International a vandut cu 120% mai multe notebook-uri

Flamingo International a afisat o crestere de 120% a vanzarilor de notebook-uri in trimestrul al III-lea 2007, fata de aceeasi perioada a anului precedent.

In aceeasi perioada, retailer-ul a inregistrat o crestere de 20% atat pentru sistemele desktop cat si pentru televizoarele LCD, comparativ cu trimestrul III din 2006.

Potrivit rezultatelor studiului IDC, in cel de-al treilea trimestru al lui 2007 magazinele Flamingo Computers au inregistrat cele mai mari vanzari pe segmentul de PC-uri, detinand o cota de 9.7% din aceasta piata.

Volumul total al vanzarilor inregistrate de catre Falmingo Computers pe acest segment, incluzand sisteme desktop, notebook-uri si servere, s-a situat la 18.000 unitati in cel de-al treilea trimestru al lui 2007, ceea ce situeaza retailer-ul pe primul loc in topul vanzarilor, conform aceluiasi studiu.

"Cresterea vanzarilor inregistrata in aceasta perioada este rezultatul strategiei noastre de concentrare asupra core-business-ului Flamingo International - retailul de produse IT&C si este in conformitate cu estimarile noastre de la inceputul anului, cand am anuntat ca vom inregistra o crestere semnificativa a vazarilor, in special incepand cu a doua jumatate a anului. In trimestrul III, vanzarile de notebook-uri au crescut cu 120% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Aceste rezultate au fost impulsionate si de sezonul "back to school", care a coincis cu ultima parte a trimestrului," declara Mihaela Irimia, Sales Director Flamingo International.

In ceea ce priveste finalul anului, Flamingo International estimeaza ca vanzarile aferente celui de-al patrulea trimestru vor contribui cu 40% la totalul vanzarior anuale inregistrate de catre retailer.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 792 ori