Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

1,5 milioane euro pentru un magazin Flanco World din Capitala

1,5 milioane euro pentru un magazin Flanco World din Capitala
Flamingo International va investi circa 1,5 milioane euro in cel mai mare magazin Flanco World al retelei, ce va fi situat in centrul comercial Grand Arena, din zona de sud a Bucurestiului, au anuntat, miercuri, reprezentantii companiei. Noul magazin Flanco World va ocupa o suprafata de 3.200 metri patrati, iar deschiderea sa este preconizata pentru perioada noiembrie-decembrie 2008.


"Implementarea celui mai mare proiect Flanco World intr-un nou centru comercial din zona de sud a Bucurestiului reprezinta un pas firesc in strategia de consolidare a Grupului Flamingo International. Asa cum am anuntat inca de la inceputul anului 2008, anul acesta dorim sa continuam extinderea lantului de magazine cu suprafete de vanzare mari sub brandul Flanco World, prin prezenta in cele mai importante centre comerciale din Romania, Grand Arena fiind unul dintre proiectele vizate in acest sens", a declarat directorul general Flamingo International, Jiri Rizek.La ora actuala reteaua Flanco World numara 21 de unitati in toate regiunile tarii. In al doilea semestru al anului 2008, Flamingo International intentioneaza sa deschida alte noua unitati Flanco World, propunandu-si sa atinga o suprafata comerciala de 70.000 metri patrati pana la sfarsitul anului. Reteaua Flanco World presupune magazine cu suprafete de vanzare mari intre 1.000 mp si 3.000 mp.Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment unul dintre liderii de pe piata adresata. Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1989 ori