Vezi data si suma bonurilor fiscale castigatoare la loteria lunii februarie

Duminica, 19 Martie 2017, ora 20:16
1057 citiri
Vezi data si suma bonurilor fiscale castigatoare la loteria lunii februarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Finantelor a organizat, duminica, a treia extragere lunara a loteriei bonurilor fiscale din acest an, in studioul TV al Loteriei Romane, la care au participat toate bonurile fiscale emise in luna februarie.

Dupa extragerea bilelor din urne, au iesit castigatoare bonurile din data de 1 februarie, in valoare de 361 lei.

Fondul total de un milion de lei va fi impartit la maxim 100 de premianti.

Daca vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori, potrivit Ministerului Finantelor.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al ANAF si al companiei Loteria Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse de luni la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

La extragerea din februarie, pentru bonurile din ianuarie, au iesit castigatoare bonurile fiscale in valoare de 338 lei emise pe 2 ianuarie.

In acest an sunt organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei. ...citeste mai departe despre "Vezi data si suma bonurilor fiscale castigatoare la loteria lunii februarie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#loteria bonurilor fiscale februarie 2017, #loteria bonurilor fiscale martie 2017 , #Stiri Finantare