Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Top 5 recomandări pentru achitarea rapidă a datoriilor. Ce este metoda "avalanşei" şi cum o aplici corespunzător

Top 5 recomandări pentru achitarea rapidă a datoriilor. Ce este metoda "avalanşei" şi cum o aplici corespunzător

Cu toţii ne dorim să avem suficient de mulţi bani ca să ne plătim toate datoriile la timp, poate chiar în avans, să mai prindem cate-o fereastra de respiro de la cheltuieli si sa ne focusam si pe economisire, pentru zile bune sau mai puţin bune.

Ziare.com îţi explică în cadrul rubricii Banii tăi care sunt cele mai bune metode sa scapi de datorii cât mai repede posibil şi fără traume sau urmări neplăcute în bugetul personal.

Folosind matematică simplă, cea mai rapidă modalitate de a plăti datoria este să apelezi la metoda „avalanșă”.

Această metodă vă ajută să scapaţi rapid de datorii. Începeţi prin a vă enumera toate datoriile în ordinea sumei, de la cea mai mare până la cea mai mică, apoi faceţi plata minimă pentru fiecare dintre ele.

După ce ați efectuat plata minimă pentru toate datoriile, utilizați orice alți bani de rezervă pe care îi aveți pentru a plăti datoria cu cea mai mare sumă. Făcând acest lucru în fiecare lună este probabil cel mai rapid mod de a scăpa de datorii.

Cele mai recomandate sfaturi pentru plata datoriilor

cunoașteți-vă cu adevărat bugetul: profitând la maximum de fiecare leu care vine și iese vă va ajuta să rămâneți concentrat pe măsură ce vă achitati datoria.

scădeți valoarea facturilor: reducând valoarea pe care o plătiți pentru facturi în fiecare lună veți avea mai mulți bani de investit pentru achitarea datoriilor.

câștigați mai mulți bani: mobilizaţi-vă în mod real şi creșteți puterea de câștig. Unele câştiguri pot eni via online și au program flexibil.

luați în considerare consolidarea: consolidarea datoriilor, cu un împrumut personal sau un card de credit, care vă poate reduce rata dobânzii, astfel încât să investiți mai mulți bani pentru sold.

nu vă temeţi de scutirea datoriilor: dacă nu faceți niciun progres în ceea ce privește datoriile, poate doriți să obțineți ajutor sub formă de scutire de datorii.

Dacă nu aveți economii sau suficienți bani pentru a vă plăti datoria, mai aveți câteva opțiuni disponibile. Acestea includ planuri de gestionare a datoriilor, aranjamente individuale voluntare cu creditorul, ordine de administrare, ordine de reducere a datoriilor și ordine de faliment. Explorarea fiecărei opțiuni vă va ajuta să decideți care ar putea funcționa cel mai bine!

CEC Bank te învaţă să fii responsabil cu banii tăi! ...citeste mai departe despre "Top 5 recomandări pentru achitarea rapidă a datoriilor. Ce este metoda "avalanşei" şi cum o aplici corespunzător" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 822 ori
Citeste mai multe despredatorii plata leu imprumut economii facturi