Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Top 10 hobby-uri care îţi pot aduce un venit suplimentar. Pasiuni care se pot transforma în activităti permanente

Top 10 hobby-uri care îţi pot aduce un venit suplimentar. Pasiuni care se pot transforma în activităti permanente

Ai câteva hobby-uri care ți-ar putea deschide noi orizonturi dacă ai ști cum să le fructifici și te-ar putea ajuta să faci bani mai mulți. Un fel de venit pasiv care s-ar putea transforma într-un venit deplin și de lunga durată.

Ziare.com iți explică în cadrul rubricii Banii tăi ce ai putea face cu pasiunile tale că să le transformi în activități permanente și foarte profitabile pentru bugetul personal.

Fotografie. Dacă iți place arta fotografică și îți poți achiziționa un aparat foto, măcar unul de clasă medie, ar fi o modalitate excelentă de a câștiga bani în plus din pasiune. Te poți chiar angaja part-time. Poți face portrete pentru oamenii de afaceri. În condițiile actuale, pozele de nunta sau botezuri, evenimente sunt mai greu de realizat, dar dacă respecți cerințele oficiale, te poți descurca. Iţi poţi crea o pagină de Facebook şi un site şi te promovezi fără prea multe costuri.

Design de site-uri. Dacă ai simt estetic, știi să combini culorile și ceva talent la desen, poți câștiga bani din design de website-uri. Cu investiții minime, într-un calculator și în softuri, la care se adaugă materialele promoționale și cheltuieli de marketing, advertising pe Facebook și LinkedIn. Începi prin crearea propriului tău site și oferă-te să faci gratis câteva site-uri pentru prieteni, organizații neguvernamentale sau firme mici, pe care să le rogi apoi să scrie impresii pozitive despre rezultatul muncii tale.

Hand-made. Dacă ai talentul de a realiza obiecte originale, creațiile proprii hand-made, unicate, sunt cu mult mai apreciate decât obiectele care se găsesc de cumpărat în magazine. Îți poți vinde obiectele pe care le realizezi pe un site sau pe un blog sau la târgurile care se organizează de obicei la sfârșit de săptămână și în preajma sărbătorilor de peste an. Creează-ți o pagină Facebook și roagă-i pe prietenii tăi să te ajute s-o promovezi.

Un instrument muzical. Dacă chiar te numeri printre norocoșii care stiu să cânte la un instrument muzical, poți profita de acest lucru și poți începe să predai lecții în grupuri mici sau în cadrul unor meditații individuale. Dacă vrei mai mult și îți place să fii apreciat de public, poți merge în localuri, restaurante pentru a le propune să cânți acolo seară de seară.

Redactare și editare. Dacă ai darul vorbirii și al scrisului, poți deveni redactor freelancer pentru revis ...citeste mai departe despre "Top 10 hobby-uri care îţi pot aduce un venit suplimentar. Pasiuni care se pot transforma în activităti permanente" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 602 ori
Citeste mai multe desprepasiuni hobby venit suplimentar fotografie