Surprize pentru romancele din strainatate

Joi, 09 Martie 2017, ora 16:12
1050 citiri
Surprize pentru romancele din strainatate

Cand esti departe de casa, un martisor si o floare starnesc cele mai frumoase reactii.

In semn de recunostinta pentru femeile din viata noastra, TransferGo Romania a decis sa aduca putina bucurie in sufletul romancelor plecate la munca in strainatate.

Au umblat pe strazile Londrei in lung si in lat inarmati cu flori, martisoare si voie buna si le-au urat "O primavara frumoasa" romancelor de pretutindeni.

"Desi activitatea a avut loc in Londra, am vrut sa trimitem un mesaj de apreciere romancelor de pretutindeni pentru ca ne fac cinste oriunde sunt in lume si pentru contributia lor imensa in viata de zi cu zi... Ne-am gandit la mamele plecate departe de copiii lor si la tot dorul pe care il simtim pentru femeile din viata noastra cand suntem plecati", a declarat Elena Grapa, reprezentantul companiei in UK.

Recent, serviciul de transfer de bani online a lansat o pagina de Facebook special dedicata romanilor. Daca vreti sa fiti la curent cu initiativele lor, informatii utile din tara si strainatate si ce alte lucruri mai pun la cale, ii gasiti AICI.

"Prin toate initiativele noastre vrem sa sprijinim comunitatea de romani plecati la munca in afara pentru ca stim din proprie experienta ca strainatatea nu e usoara. Nu e vorba doar de transfer de bani, dar este important ca ei sa fie informati corect si sa stie ca poate fi mult mai ieftin si mai usor sa trimiti bani acasa", a mai declarat Elena Grapa.

TransferGo este o companie FinTech cu sediul in Londra (Canary Wharf, Level39) fondata de catre antreprenori la randul lor plecati de acasa in strainatate, companie care a transformat vietile a zeci de mii de imigranti din Marea Britanie, oferind un serviciu de transfer de bani sigur, in timp real si la preturi foarte mici.

In doar patru ani, TransferGo i-a ajutat pe acestia sa economiseasca milioane de lire si si-a extins oferta de transfer international de bani ieftin, rapid si sigur in mai mult de 45 de tari din intreaga lume.

...citeste mai departe despre "Surprize pentru romancele din strainatate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#transfer bani UK , #Stiri Finantare