Steve Nison - interviu exclusiv pentru Admiral Markets

Joi, 04 Mai 2017, ora 14:05
1123 citiri
Steve Nison - interviu exclusiv pentru Admiral Markets

Doresti sa stii totul despre graficele cu lumanari? Vrei sa afli cum sa folosesti corect formatiunile de lumanari japoneze?

Poti obtine raspunsuri la intrebarile tale direct de la Steve Nison. El a fost primul care a introdus lumanarile japoneze in Occident cu aproape 20 de ani in urma. Este cunoscut in intreaga lume drept parintele graficelor cu lumanari japoneze, autorul a doua carti fundamentale pe aceasta tema (Japanese Candlestick Charting Techniques si Beyond Candlesticks) si mentor pentru mii de traderi si investitori din intreaga lume.

Pe 11 mai, el le va dezvalui traderilor romani Metoda Lumanarilor Japoneze - participarea este gratuita, click aici pentru inregistrare la evenimentul online organizat de compania de brokeraj Admiral Markets.

Castigator al premiului TRADERS' HALL OF FAME, Steve Nison a fost unul dintre primii care au obtinut certificarea de Chartered Market Technician (CMT) de la Market Technicians Association (MTA). Pot fi modelele cu lumanari utile pentru traderii obisnuiti cu analiza tehnica in stil occidental? Asa ar parea, avand in vedere faptul ca graficele cu lumanari au devenit tehnica grafica preferata a traderilor de pe Wall Street pana pe Main Street.

Admiral Markets l-a intervievat pe Steve Nison, invitatul special al seminarului online din data de 11 mai.

Admiral Markets: Ce v-a atras la graficele cu lumanari? Si ce v-a determinat sa le studiati in detaliu?

Steve Nison: In anii '80 lucram la o firma de brokeraj, iar acolo am intalnit un trader japonez. Acest trader avea niste carti primite din Japonia cu grafice sub forma de lumanari. Cand le-am vazut, mi-am dat seama ca nu exista nimic asemanator in SUA sau Europa. Asa ca am hotarat sa invat tot ce se poate despre asta. Am platit pe cineva sa-mi traduca in limba engleza multe carti despre graficele cu lumanari. Apoi, punand toate aceste informatii cap la cap, ceea ce a durat cativa ani, am inceput sa fac recomandari clientilor mei la firma de brokeraj utilizand formatiunile de lumanari. Cunostintele mele in trading s-au imbunatatit semnificativ, aveam castiguri mai mari si mai putine pierderi. Acesta a fost un indiciu timpuriu despre cat de eficienta poate fi metoda lumanarilor japoneze. Si in acel moment am decis sa dezvalui secretele Orientului catre restul lumii.

Admiral Markets: Cine trebuie sa studieze graficele de preturi - si de ce aceste grafice ar trebui sa fie sub forma de lumanari japoneze?

Steve Nison: Oricine tranzactioneaza in piete ...citeste mai departe despre "Steve Nison - interviu exclusiv pentru Admiral Markets" pe Ziare.com

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#Steve Nison webinar lumanari japoneze , #Stiri Finantare